Werkwijze

Ik bied in mijn praktijk verschillende behandelvormen aan. Dit zijn reflexologie en acupunctuur en aanvullend Tui-na - cupping - guasha technieken.


Bij de eerste afspraak neem ik de vragenlijst met je door die je online hebt ingevuld, waar nodig stel ik vragen. Daarna voel ik je pols en bekijk ik je tong.

Daarna start meteen de eerste behandeling. Ik informeer altijd of je voorkeur hebt voor een bepaalde behandelvorm.


Voorafgaand aan de vervolgbehandeling evalueer ik hoe het is gegaan, of je een reactie hebt gehad op de voorgaande behandeling en gaan we verder met het behandelingstraject. 

Alle behandelingen bij Time4yourself worden vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.

Iedere vrouw is uniek en geen enkele ongemak en behandeling is hetzelfde.


Ik kijk niet alleen naar je ongemak, maar ook naar jou als uniek persoon. Ik ga op zoek naar de oorzaak van je ongemak en stem de behandeling daarop af.


Iedere behandeling weer neem ik samen met je door hoe het het gaat,  welke behoefte er is en pas zonodig de behandeling hierop aan.  


Gemiddeld zijn er 4-8 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van hoelang de ongemak(ken) aanwezig zijn en hoe je lichaam herstelt op de behandelingen.


Hoe langer een ongemak aanwezig is,  hoe langer er tijd nodig is voor het herstel. En ook hierin is iedereen uniek en kan het eerder of soms langer duren. Alle behandelingen zijn 1 op 1 en op maat