"Aan elk ongemak is

wat te doen"


Je bent ondernemend, zelfstandig, optimistisch en vol levenslust en toch zijn er soms momenten dat het niet lekker gaat.

Ik ben er om je te helpen je balans stap voor stap weer terug te vinden, zodat je weer kan ondernemen en kan genieten van het leven.


Waar ik je mee kan helpen::


  • Je cyclus is niet optimaal, je hebt ongemak van je menstruatie, je voelt je labiel, je hebt last van buikpijn en/of gespannen borsten;

  • Je spijsvertering is niet in balans, een opgeblazen gevoel, obstipatie en/of een wisselende stoelgang;

  • Je hebt een kort lontje rondom de ovulatie en/of menstruatie;

  • Je hebt kinderwens maar het zwanger worden lukt maar niet;

  • Je hebt zwangerschapsongemakken:

  • Je hebt regelmatig hoofdpijn en/of migraine;

  • Je ligt uren naar het plafond te staren voordat je slaapt, of je wordt midden in de nacht wakker en slapen lukt niet meer;

  • Je hebt aanhoudende vermoeidheidsongemakken;

  • Je hebt een verminderde weerstand, elke verkoudheid pik je op;

  • Je hebt de ups en downs, stemmingswisselingen, opvliegers, gewrichtspijnen, enz.


Vrouwelijke ongemakken


Je bent humeurig, je hebt een kort lontje, je hebt gespannen borsten en soms voel je je opgeblazen. Je menstruatie week komt eraan.


Je menstruatie start en je hebt pijn, je hebt veel pijn in de buik en/of rug, soms helpt masseren en een warme kruik. Soms is het bloedverlies zo heftig dat je maar naar het toilet blijft lopen en is het werken, sporten of andere ondernemingen soms een uitdaging om te doen of kan je dat niet doen.


Je bent doodmoe na de menstruatie week. Het lijkt wel of je kracht en energie verdwenen is, dit is herkenbaar voor veel vrouwen die langere tijd veel bloedverlies hebben tijdens hun menstruatie.  


Ongemakken als afscheiding, jeuk, pijn zijn voorkomende ongemakken tijdens de cyclus. 


Meer info?  Klik hier Vrouwelijke ongemakken


Lieve woorden

Absolute aanrader


“Monique is zeer proffesoneel, is zorgzaam en neemt uitgebreid de tijd voor mijn vragen, wensen en de behandeling. Precies wat ik nodig had”
Jolanda


Rust


“Een behandeling bij Monique is altijd een super fijn en een moment rust voor mijzelf. Zij neemt de tijd en speelt in op persoonlijke behoeftes. En na behandeling voel ik me altijd verkwikt en opgewekt”Noor


Geboren


“Onze dochter is geboren!  Na de behandeling bij jou, had ik onregelmatige weeën die al snel overgingen naar regelmatige weeën en na 8 uur is onze dochter geboren”
Marian


Contact

Maandag - Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 13:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten

VBAG: Lidmaatschap

RBCZ: Lidmaatschap

KVK: 50376950

BTW:,NL002070110B67

Weekendbehandelingen in overleg

 
 
 
 
 
unsplash