Reviews

Monique is very gentle and explain everything on what she is doing and how it works. At her place I felt relaxed and very calm. Highly recommend her as professional. After first session already scheduled next one.

— AnastasiaMonique heeft mij in verschillende fases van mijn vrouw zijn behandeld. Monique is empathisch, heeft veel begrip. Ze zet haar kennis en behandel mogelijkheden afwisselend in. Ze heeft een luisterend oor en denkt oprecht mee om tot inzichten te komen

Tijdens mijn zwangerschap toen ik flink overtijd was, heb ik voor het eerst van haar expertise gebruik mogen maken.

Na de bevalling heeft Monique mij geholpen om weer te herstellen. Hormonen en adrealine bleven onjuist door mijn lijf gieren.

Nu in erger wordende pmdd fase en wellicht ook pre menopauze is Monique ook met volle overgave met mijn klachten bezig.

Mocht je twijfelen aan een behandeling bij Monique, niet doen. Neem contact met haar op, ze reageert adequaat en met zorg. Ze zet zich voor de 100% in. Neem adviezen aan, ook over volgende afspraken en plan onderhoud afspraken in, zodat klachten ook wegblijven. Time4yourself!

— MadeliefWeer een heerlijke behandeling gehad. Ga altijd ontspannen weer de deur uit.

— RoosMonique voelt precies aan wat je nodig hebt qua behandeling . Is heel betrokken, veelzijdig en heel prettig persoon.

— BrendaBen erg positief over de behandeling die Monique geeft. Ze begrijpt goed wat ik nodig heb. Echt even tijd voor mezelf een verwenmoment! Na haar behandeling voel ik me helemaal ontspannen.

— DoreenIk zie altijd uit naar mijn behandeling. Monique straalt van zichzelf een rust uit en is altijd erg vriendelijk en luistert goed en oordeelt nooit. Zeer vakkundig en ook erg helder in haar uitleg over de behandeling. Dit gaat altijd in goed overleg en ik vind het altijd heerlijk en ben helemaal zen wanneer ik weer de deur uitga en verheug me al op de volgende afspraak! De klacht waarvoor ik bij Monique in behandeling ben is helemaal onder controle en dat is geweldig en omdat ik dit graag zo wil houden en de behandeling me zoveel meer brengt, ga ik regelmatig een uur bij Monique op tafel.
Een cadeautje voor mezelf!

— JosjeDe behandelingen van Monique zijn altijd heel fijn. Naast reflexologie maakt ze ook gebruik van haar brede kennis over met name Oosterse geneeswijzen. Ze heeft mij niet alleen geholpen met mijn klachten maar leert mij ook veel nieuwe dingen. Bovendien is Monique ook een fijn en rustig mens.

— MauraWas aangenaam verrast door de zeer vriendelijke doch adequate behandeling!
En ook nog de Nazorg . ben dan ook uitermate tevreden en is voor een ieder een aanrader.
Kom er zeker nog terug.

— JeanneIk ben zo blij dat ik bij Monique terecht ben gekomen. Elke keer kijken we samen wat ik nodig heb in mijn weg naar herstel. Soms cupping, dan voetreflexologie, buikmassage, moksa, acupunctuur etc. Ze is enorm kundig maar het bijzondere vind ik de flexibiliteit in aanpak. Ik ben met grote sprongen vooruit gegaan, wat ben je goed Monique! Dank!

— TalithaMonique is de rust zelve en laat je meteen op je gemak voelen door te luisteren zonder te oordelen. Waar een ‘reguliere’ arts je kan wegsturen met het gevoel dat het dan wel aan jouzelf zal liggen, neemt Monique je serieus. Een professional die goed weet waar haar kwaliteiten liggen en je verwijst naar collega’s om samen het beste in jou naar boven te halen.

Ik kom al een aantal jaar bij Monique en ze heeft me al met menige klacht geholpen. Zwanger, rugklachten, bekkeninstabiliteit, lastig kunnen ontspannen, futloosheid en endometriose; verschillende trajecten waarvan de behandelingen mij enorm hebben geholpen.
Ik raad Monique aan aan iedereen die of klachten heeft of gewoon niet lekker in z’n vel zit. Dankjewel!

— SanneOntzettend fijne behandelingen, Monique geeft fijne tips en ik loop elke keer heel ontspannen de deur uit

— JudithIk ben goed geholpen door Monique, kon snel terecht en voel me ontspannen na de behandeling.

— VienneIk heb de voetreflexmassage heel prettig ervaren. Een zorgzame professional die graag meedenkt met de klant.

— EmineMonique heeft me enorm geholpen bij flinke menopauze klachten. Het is ongelofelijk hoe mijn lichaam tot rust komt na een behandeling, dat was nog niet eerder gebeurt tijdens mijn grote zoektocht. Niets is Monique te veel, ze is een luisterend oor en heel begaan. Monique doet er echt alles aan dat je dat je ontspannen en je een stuk beter voelt als je de deur uit loopt en er weer tegenaan kunt. Ik heb ook veel geleerd en wat te doen als het even niet zo lekker gaat. Super veel dank Monique, fantastisch dat je op mijn pad bent gekomen in mijn zoektocht! Ik zie weer naar de volgende behandeling uit!

— MoniqueIk vond het een fijne behandeling en ben meteen aan de slag gegaan met de tips.
Ik kom graag nog een keer terug!

— SanneIn een woord: geweldig! Ik ging naar Monique met de wens de start van mijn bevalling een handje te helpen. Naast dat de behandeling heerlijk ontspannend was had het ook de gewenste uitkomst, want 4 uur nadat ik bij Monique vertrok braken mijn vliezen en beviel ik binnen 6 uur.

— GoskeIk was ruim een week over tijd. Toen ik heb ik een hele fijne voetreflux behandeling gehad. Ik vond het zo fijn dat ik nog en afspraak de dag erna heb geboekt..na lange tijd was ik echt volledig ontspannen en voelde me echt zen . Ik raad het echt alle vrouwen aan. Even een moment voor jezelf.

Ik kom graag binnenkort terug !

— Faachira


Monique is heel betrokken en kijk goed elke behandeling wat jij/je lijf nodig heeft, met altijd de overkoepelende wens in gedachten. Ook geeft ze goede tips wat je zelf thuis kan doen vanuit een holistisch perspectief. Ze is een fijn, zacht, open en eerlijk mens.

— Noor


Fijne behandelingen. Behandelingen altijd goed afgestemd op de klachten die er zijn. Ik ben er erg blij mee.

— Brenda


Monique is really great at what she does. For me she's not just providing a service of massage but almost a therapy like experience. She is attentive, flexible and adjusts her massage to the needs you have at that moment in time. I'm very happy to have found her and I am always satisfied with our sessions. Thank you for all your help.

— Catherine


Ik ben heel blij met Monique! Na 3 versies (uitwendige draaipoging) van de baby die dwars lag en toch steeds weer de voorkeur had om dwars te liggen, ben ik naar Monique gegaan. En het heeft gewerkt! Ik sta niet meer onder toezicht van het ziekenhuis en mag weer proberen thuis te bevallen! Ook had ik erg veel last van mijn bekken en rug en ook daar heeft zij veel verlichting voor kunnen geven. Haar massages zijn ook goed gericht op zwangere buiken met een speciaal matras waar de buik in kan. Ik raad haar van harte aan!

— Ansella


Net terug van een behandeling bij Monique. Een absolute aanrader! Ze is professioneel, zorgzaam en neemt uitgebreid de tijd voor een zorgvuldige intake en het bespreken van je klachten en wensen. Fijne behandeling en nieuwe energie van gekregen, precies wat ik nodig had. Ik blijf komen!

— Jolanda


Super fijne persoonlijke en holistische aanpak! Monique kijkt naar jou als geheel mens en past daar haar behandeling op aan. Ik ga altijd ontspannen naar buiten, slaap als een Roosje en voel me sterker en energieker de dag(en) erna.

— AnneloukMijn vriend en ik hadden een online afspraken over acupressuur punten rondom de bevalling. Erg fijne afspraak met duidelijke uitleg en ondersteuning met gestuurde plaatjes. Monique is ook goed bereikbaar en staat open voor alle vragen!

— Josine


Ivm Corona maatregelen een online consult gehad. Monique neemt de tijd voor je, legt duidelijk uit en is heel begripvol en persoonlijk, ondanks de afstand. Per mail ook nog instructie met tekeningen en filmpjes gekregen, waardoor ik goed zelf aan de slag kan.

— EsmeeMonique is een fijn mens en super klantgericht! Ik voelde me gezien en serieus genomen. Je merkt dat ze veel ervaring heeft en gaat serieus en kundig te werk. Het gaf mij veel vertrouwen.

— FloorMonique is zeer professioneel. Integrale/holistische aanpak bij meerdere problemen. Een dik uur voor jou en je klachten: een aanrader!

— Ellen