Miskraam en/of bloedverlies vroeg in de zwangerschap

Bloedverlies


Je bent zwanger en dan gaat het mis.. er is bloedverlies en je maakt je zorgen. Het eerste wat je doet is contact opnemen met de verloskundige. Maar voordat je 6 weken zwanger bent is er weinig mogelijk om te doen.

Bloedverlies in het begin van de zwangerschap hoeft niet altijd te betekenen dat het mis is en dat er een miskraam gaande is.


Maak je je zorgen dan kan ik je ondersteunen in deze periode. Ondersteunende acupunctuurpunten om het lichaam te helpen het bloedverlies te verminderen en/of te stoppen.Miskraam


Maar het gaat soms ook mis, dan is er en miskraam, zichtbaar door pijn en toenemende bloedverlies of je krijgt het slechte nieuws bij de eerste of tweede echo. 


Een miskraam vraagt tijd voor het lichaam om los te laten, in dit proces kan ik je ondersteunen door je mentaal te begeleiden en lichamelijk het lichaam uit te nodigen de zwangerschap los te laten.

En soms gaat het mis

Ik kan je helpen:


  • Een moment van rust en ontspanning;

  • Bloedverlies te verminderen / te stoppen;
  • Energie geven aan het lichaam;
  • De energie in je lichaam weer laten stromen;

  • Als er een miskraam geconstateerd is, de miskraam te laten komen.


  • We houden contact met app en/of telefoon, wat jij nodig hebt.

Review


Hi, Goedemorgen!


Wilde je even laten weten dat het vannacht op gang is gekomen. Heel fijn. Zal aankomende tijd weer contact opnemen voor de toekomst!!


-Loes

Ik ben er voor je

unsplash