Fertiliteit


Je bent al een tijd bezig om zwanger te worden en het wil maar niet lukken. Helaas is zwanger raken geen vanzelfsprekendheid, maar liefst 1 op de 6 vrouwen heeft moeite zwanger te raken. En de reden waarom dit niet lukt zijn divers.


Of heb je eerder een kindje verloren en ben je ban dat het nu weer zal gebeuren. Een miskraam is niet altijd een foutje van de natuur, soms zijn er andere oorzaken en die kan ik met acupunctuur en reflexologie bij je ondersteunen.


Voor een optimaal resultaat is het raadzaam om drie maanden voorbereidingstijd te nemen op een zwangerschap en/of voordat je een medisch traject ingaat.


Ik behandel je bijvoorkeur elke week van de maand (menstruatie week is vaak niet nodig)

Zwanger worden vraagt soms geduld

Wat ik voor je kan doen:


  • Je cyclus reguleren;

  • De doorbloeding in je onderbuik verbeteren door acupunctuur en/of voetreflexologie, dit bevordert de aanmaak van gezonde eicellen;

  • De doorbloeding van je baarmoeder wordt geoptimaliseerd wat resulteert in optimale conditie van het baarmoederslijmvlies wat nodig is voor het innestelen van de bevruchte eicel;

  • Je immuunsysteem versterken;
  • Balans tussen actie en ontspanning.

Het medisch traject


Soms is een medisch traject nodig om de kinderwens van jou en je partner in vervulling te laten gaan.

Een periode waarin jullie samen veel met kinderwens bezig zijn.

De ziekenhuis afspraken bij de gynaecoloog, bloedafname, echo's, het spuiten van medicatie noem maar op. Stuk voor stuk zorgen ze voor meer spanning en stress in je lijf en dat is nou net wat je liever niet hebt.


Niet is fijner om in deze fase je lichaam te ondersteunen in alles wat je hiervoor hebt gelezen en vooral alles even los te kunnen laten. Jezelf kunnen zijn met een lach en een traan. Een moment voor jou. 

Review

Ik ben via google bij Monique gekomen, na mijn eerste kind ben ik een aantal keren zwanger geworden wat met veel verdriet eindigde in een miskraam. En ik wil zo graag een kindje erbij.

Ik ben fantastisch begeleid en sinds mijn cyclus regelmatig was, had ik een positieve zwangerschapstest. 

De bibbers had ik, ik kon niet blij zijn. Monique was een van de eerste die wist dat ik zwanger was.
Ik ben de eerste weken met regelmaat bij Monique geweest voor een behandelig en heb geleerd wat ik thuis kon doen met acupressuurpunten.

En ik ben nu voorbij de 20 weken, zo blij.

Dank je wel Monique voor je hulp, de "hoe gaat het met je" appjes en je antwoorden op vragen, altijd zo fijn en een steuntje in de rug.

Waarmee kan ik je helpen?

unsplash